Okul kıyafetleri sipariş sitesi denince ilk akla gelen internet sitesi biz olmak istiyoruz. 

Akıllı telefonlarla birlikte internet her yerde ve tüm alışkanlıklar değişti. İnsanlar neredeyse tüm ihtiyaçlarını internet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde verebiliyor. Teklif formunu doldurarak okul kıyafeti siparişlerinizi vermek için ilk adımı atmış olacaksınız.

Aniden hayatımızın ortasına oturan salgın dünya ile birlikte bizi de evlerimize kapattı. Okullarımız da bundan nasibini aldı. Öğrenciler bazen tamamen kapandı bazen yarı zamanlı açık kaldı. Hem öğrenciler hem de veliler bu durumdan her ne kadar şikayetçi olsa da kabullenmek zorunda kaldı. Bu arada kapanmanın etkisi ve Z kuşağının da okullarda hakimiyetiyle birlikte moda anlayışı da evrilmek zorunda kaldı. Rahat, ben ne giyersem moda odur anlayışında birbirini ötekileştirmeyen, eşitlikçi, dünya sorunlarına duyarlı, özgürlükçü bir moda anlayışı ortaya çıktı.

Tasarımlarımız bu moda anlayışlarını dikkate alarak daha çok minimalist, sade ve öğrencilerin günlük hayatlarında da rahatça kullanabileceği kombinlerden oluşuyor. Farklı renklerde tasarım dolu tişörtleri şık eşofman altları ve kanvas pantolonlarla tamamlıyoruz. Polo yaka tişörtlerle birlikte, kış için rengarenk sweatshirtler, kapşonlu sweatshirtler ve kolej montlarını da koleksiyona ekliyoruz.

Okul kıyafetleri siparişleriniz için fiyat teklifi al formunu doldurmanız yeterlidir. İlgili arkadaşımız en kısa süre içinde iletişime geçerek sipariş ve üretim sürecinin nasıl işlediğini sizinle paylaşacaktır. Ön görüşme ile ihtiyaçlar tespit edilir. İhtiyaç listenizi dikkate alarak tasarım aşamasına geçilir size özel çözümler üretilir. 

okul kıyafetleri sipariş sitesi
okul kıyafetleri tasarım sitesi

İstenilen renkler ve modeller dikkate alınarak öğrencilerin zevkle giyebileceği onlarca okul kıyafeti tasarlanır. Yeterli vakit var ise beğendiğiniz tasarımlardan numuneler hazırlanır. Onayınız ile üretime geçilir. Siparişleriniz ürün adet sayıları, ürün işlem sayısı ve ürün gamının çeşitliliğine göre 45-90 gün arasında üretilir ve anlaşmalı kargo ile gönderilir.

Okul kıyafetleri sipariş sitesiniz www.okultasarimi.com.

Teklif Al Formunu doldurarak okul kıyafetlerinizi sipariş vermek için ilk adımı atmış olacaksınız.

Sizi bekliyor olacağız.

Okul Tasarımı - Okul Kıyafetleri & Üniformaları
Oylamak için tıklayın
[Toplam: 0 Ortalama: 0]